neurofeedbackoslo-logo
Kundeomtaler

Kundeomtaler


Les tilbakemeldingene fra våre kunder. 

Ingen av klientene har blitt økonomisk kompensert og tekstene er ikke redigert

Hovedfokuset da vi startet behandlingen var å reparere traumer etter å ha vært i et langt forhold med psykisk mishandling. Som resultat slet jeg med PTSD og hadde store konsentrasjonsvansker. Jeg hadde god effekt av behandlingen. Etter hver time følte jeg meg umiddelbart bedre, og kunne kjenne at hjernen var på vei til et bedre sted. Dette var med på å gi håp til at jeg kunne bli bedre i en tid der alt, inkludert meg selv, føltes håpløst ut. Under behandlingen var det også lettere å komme seg gjennom uka, og det ble et slags høydepunkt å bare kunne være og slappe av i en times tid, samtidig som jeg visste at hjernen jobbet. Erik Solberg var hyggelig , oppmerksom og profesjonell, og var alltid på ballen for å tilpasse behandlingen etter hvordan jeg hadde det. I dag er jeg sterkere mentalt og er så å si symptomfri, mye er takket være Neurofeedback. Noe av det kuleste er at man faktisk merker en effekt bare etter 1-3 behandlinger. Anbefales!

Kvinne, 34 år.

Jeg valgte å prøve neurofeedback med mål om å optimalisere fokus og minimere prokrastinering for å forbedre skriveevnen og fullføringen av prosjekter. Etter å ha gjennomført 20 behandlinger, er jeg tydeligvis motivert til å fortsette, og det av en god grunn. Jeg har virkelig merket en betydelig forbedring. Neurofeedback har hjulpet meg med å komme mer i en "flow state," slik at jeg kan skrive uten å la negative tanker overmanne meg.

I tillegg har behandlingen også hatt en positiv innvirkning på min sosiale angst. Jeg opplever at hverdagen ikke lenger er preget av stressende tanker, og hjernen min blir ikke like lett distrahert. Erik viser en imponerende kompetanse innen sitt fagfelt. Han er flink til å lytte og tilpasser behandlingen etter mine individuelle behov. Jeg er takknemlig for den støtten jeg har fått, og ser frem til å fortsette denne reisen med neurofeedback for å oppnå enda bedre resultater.

Mann, 35 år.

Jeg oppsøkte neurofeedback fordi jeg slet med depresjon og hadde vansker med å regulere negative følelser. Behandlingen hjalp meg med å komme i vater. Jeg følte raskt at jeg fikk positiv effekt av behandlingen. Det er veldig interessant å kjenne hvordan hjernen jobber underveis, og hvor sliten man kan være etter hver sesjon. Etter å ha gått til Erik en stund følte jeg meg helt klart mindre dyster til sinns, og jeg følte meg bedre i kontakt med mine positive følelser. Erik er en super terapeut. Han lytter og er flink til å justere behandlingen etter behov. Han er erfaren og tenker alltid på helheten for pasientene sine. Han kjenner behandlingsløpene godt og kommer med anbefalinger underveis. Erik er rask til å gjøre justeringer hvis han ser at du trenger det, eller hvis du selv ønsker det. Jeg opplevde at jeg selv fikk bestemme retning på behandlingsløpet hele veien. Ett år senere har jeg fortsatt et stabilt humør etter å ha vært hos Erik.

Kvinne, 38 år.

Jeg har gjennomført ca. 25 behandlinger hos Erik Solberg ved NeurofeedbackOslo. Utgangspunktet var tretthet og fordøyelsesplager. Jeg fikk svært mye ut av denne behandlingen og føler at jeg har fått bedre livskvalitet på en rekke områder. Ikke bare fikk jeg mye mer vitalitet og bedre fordøyelse i løpet av behandlingsperioden, men også en generelt bedre regulering av følelser, bedre selvtillit og ikke minst bedre generelt humør. Min erfaring er at behandlingen virker dypt ordnende på sinnet, som å rydde opp, få større klarhet, større visshet. Og all denne gevinsten uten at det var anstrengende eller krevende på noen måte å gjennomføre sesjonene. Det var alltid veldig fint å komme til Erik. Samtalene med ham var meget verdifulle, og jeg verdsatte hans sensitive måte å følge opp progresjonen og stille de riktige spørsmålene underveis. Jeg gledet meg til hver behandling og følte meg alltid ‘ladet opp’ etterpå. Anbefales på det sterkeste.

Mann, 67 år.

Jeg kom til Erik fordi at jeg hadde lest om neurofeedback, og at det kunne hjelpe oss som har opplevd traumer. Jeg var mye stresset og urolig da jeg startet med Neurofeedback, og slet også med en autoimmun sykdom og en del vondt i magen. Erik hadde den beste prisen i Oslo, og jeg følte meg velkommen og trygg hos han. Han er en utrolig hyggelig fyr, autentisk, og i neurofeedback timene kunne jeg være helt meg selv. Erik har en magisk kraft som gjorde at jeg åpnet meg til han, fordi om det ikke er forventet eller nødvendig i neurofeedback å fortelle om hva man har opplevd av traumer. Det syntes jeg var behagelig, at jeg ikke måtte utlevere personlige detaljer i behandlingen.


For meg var Neurofeedback virkningsfullt og spennende å prøve, og det hjalp meg på måter jeg ikke hadde forventet. Jeg tok tilsammen 25 timer og har planer om å ta en ny runde igjen senere. Vi strevde en del med å finne riktig frekvens til meg, da jeg er veldig følsom og mottakelig for denne type behandling. Jeg fikk bedre kontakt med følelsene mine, og i perioden jeg tok neurofeedback timer har jeg bearbeidet mye som har skjedd meg tidligere på en lettere måte. Jeg følte meg mer balansert, mer avslappet, og til og med magen ble mye bedre. Jeg merket betydelig bedring fra Hashimoto (autoimmun sykdom), og det hadde jeg ikke forventet. Jeg fikk også bedre hukommelse og lettere for å regulere følelsene mine. Jeg kan varmt anbefale Erik.

Kvinne, 44 år.

Jeg slet med en hverdag som var preget av angst og depresjon da jeg oppsøkte neurofeedback som et verktøy for å hjelpe meg med situasjonen jeg befant meg i.

Jeg hadde da forsøkt flere virkemiddel med varierende effekt for å få avlastning fra angsten og depresjonen. Jeg merket forandringer etter noen sesjoner med neurofeedback og jeg responderte godt til behandlingen. Erik forklarte nøye hvordan neurofeedback fungerte og jeg hadde god oppfølging under behandlingen. Jeg opplevde at jeg hadde stor medbestemmelsesrett i behandlingen og at interaksjonen mellom terapauten og klienten er en viktig brikke for å få best mulig resultat. Neurofeedback har vært en del av min helhetlige tilnærming til å få en bedre hverdag, noe jeg har lyktes med, og jeg vil anbefale Erik som terapeut på det sterkeste.

Kvinne, 37 år.

Ønsket bedring av vansker på grunn av bl a emosjonell neglekt i barndommen. Slet med uregulert autonomt nervesystem, ofte aktivering i fight/flight uten god nok mulighet for nervesystemet til å roe seg. Hadde også ofte angstfølelse og flatere følelser, avkobling av følelser. I tillegg problem med søvn, spente kjevemuskler og hyppig hodepine. Hadde lest forskning og ikke minst Bessel van der Kolk som viste til positiv effekt på bl a slike vansker. Etter ca. 5 behandlinger begynte jeg å kjenne positiv endring. Nervebanene hadde kjørt i ett system i mange år og nå kjente jeg endelig bedring. Følte meg tryggere i meg selv og med mere livsglede. Hodepinen slapp taket og etter litt flere behandlinger opplevde jeg at også kjevemusklene ble normale. Søvnen ble bedret. Terapeuten var god til å etablere en god relasjon, noe som også påvirker utbyttet positivt.

Kvinne, 50 år.